AcasaOferte specialeRezervari GalerieDestinatieActivitatiServiciiRestaurantCazareContact
Bine ati venit la
Club Dunarea - Eforie Nord


Complexul Hotelier Dunarea se afla in statiunea Eforie Nord, situata la 14 km de Constanta, care imbina turismul recreativ cu cel balnear fiind renumita in toata Europa.

Complexul se intinde pe o suprafata de 20.000 mp de teren, inconjurat de pomi si verdeata, fiind o oaza de liniste si confort de care turistii au nevoie pentru a se relaxa in concediu.
  • Confort sporit in dormitoare
  • O oaza de liniste in Eforie Nord
  • Vacante de neuitat pe litoral
  • cel mai fin nisip, cea mai frumoasa plaja
  • Beach bar sunrise - club dunarea
Proiect Modernizare Restaurant Dunarea

IMAGINI LIVE DE LA PISCINA
user: web
parola: abcde!23


FA O REZERVARE LA HOTELURMARESTE-NE PE FACEBOOK

facebook


Cazare hoteluri pensiuni
Cazare Eforie Nord
SERVICII CLUB DUNAREA

 

Plaja privata

CEL MAI FIN NISIP , CEA MAI FRUMOASA PLAJA
Moderna plaja privata de la Club Dunarea  este pregatita special pentru a putea rivaliza cu orice loc select din statiunile  de pe litoralul romanesc. Completata cu nisip fin cernut si ingrijit permanent, plaja este amenajata cu umbrele si sezlonguri ce se afla permanent la dispozitia oaspetilor nostri, atmosfera fiind intretinuta cu grija pentru a oferi ore de plaja relaxante.


Parcare gratuita

Parcarea amenajata la intrarea in complex este gratuita, in limita disponibilitatii. Capacitatea parcarii este de 100 locuri.


Piscina

Surpriza cea mai mare este piscina cu o suprafata de 600 mp (peste 800 mc apa) situata in mijlocul complexului ce dispune de zona pentru copii si zona pentru adulti. Piscina este deservita de un bar unde puteti sa va comandati baururile dorite.


Jacuzzi

Jacuzzi de exterior pentru 30 persoane, cu 12 jeturi de aer, 91 jeturi de apa, 2 cascade.


Loc amenajat de joaca

Terenul de joaca special amenajat cu tobogane, castele, balansoare si multe alte jucarii, unde copilasii zburda incantandu-ne cu rasetele lor.


Restaurant

Restaurant Dunarea, complet modernizat, satisface cele mai mari exigente gusturi culinare traditionale si internationale prin experienta culinara, spatiu si amplasament.


Bar

Piscina este deservita de un bar unde puteti sa va comandati bauturile dorite.


Sala de conferinte

Centru international de conferinte (servicii business). Sala de conferinta este modulara , se poate imparti in 3 sali independente, dotate cu echipament specific: video-proiector, ecran , flipchart, sonorizare, servicii de receptie participanti, coordonare eveniment, management eveniment, internet wireless, fax, rezervari transport , etc.

Organizare mese grup, pauze de cafea si toate elementele conexe pentru desfasurarea in bune conditii a evenimentelor de genul conferinte, cursuri pregatire, teambuilding, petreceri tematice etc.


Terasa

Toate camerele sunt cu terasa sau balcon.


Gradina/Curte

Complexul este inconjurat de gradina, unde brazii falnici si semeti, parca se ridica pana la cer, spatiile verzi iti incanta privirea.


Internet wireless la receptie, piscina, restaurant

Plata cu cardul

Seif la receptie©2011 Club Dunarea . Toate drepturile rezervate.

artlink